X Concurs del Nashville Country Club - 2008


Local: Nashville Country Club
Municipi: Terrassa, Catalunya
Data: dissabte, 11 d'octubre de 2008

Concurs del Nashville Country Club - 2008
Foto de grup dels primers classificats en aquesta edició del Concurs del Nashville Country Club


Balls participants:
· Primer (1) classificat: S.A.M.M.Y.
· Segon (2) classificat: Firefly
· Tercer (3) classificat: Dancing for you
· Quart (4) classificat: Heart's flower
· Cinquè (5) classificat: Foolish heart
· Sisè (6) classificat: Four ragazze
· Setè (7) classificat: family tree
· Vuitè (8) classificat: Honey
· Novè (9) classificat: It happens
· Desè (10) classificat: Snake
· Onzè (11) classificat: Get along
· Dotzè (12) classificat: Don't fail me now
· Tretzè (13) classificat: Not in love
· Catorzè (14) classificat: Six pack
· Quinzè (15) classificat: Texas wind


Crònica del concurs publicada a Countrycat
Ja tenim un nou grup guanyador al palmarés del concurs del Nashville Country Club!!! I és un grup amb molts balls i concursos a l'esquena, els Catalonian Cowboys! Han pres el relleu dels The Tales (Marta i Carles) que l'any passat van quedar en primera posició.

Van ballar-nos una coreografia anomenada S.A.M.M.Y., amb una cançó molt maca d'en Josh Turner (quina veu!!).

En segon lloc va quedar un altre grup mític, els Thunders, amb el ball Firefly.

I la tercera posició va ser pels Twisters, també molt conegut al country català, amb el ball Dancing for you.

El premi del públic, que enguany votava només a un grup, el què més li havia agradat, va ser per les Nahaman, amb el ball Heart's flowers.

El jurat no ho va tenir gens fàcil, un any més! S'ha de felicitar de debó a tots ells: la Mercè, la Pat, la Melly la Pilar i en Javi.

El concurs va tenir lloc a l'exterior del Nashville, amb una temperatura ideal i sense una sola gota de pluja. Tret d'uns petits problemes amb la tarima, tot va anar molt i molt bé. S'ha de felicitar un cop més a l'organització (la Carlin, en Pep i tota la resta de gent del Nashville); encara que des de fora ho pugui semblar, no és senzill muntar una festassa com la d'ahir i que tot vagi tant bé.

Hi havia una gentada que omplia tot el local, més que no pas l'any passat. Sort que va ser a fora, perquè a dins no hi haguéssim pas cabut tots.

La classificació sencera del concurs és la següent (he de dir que l'he aconseguit gràcies a en Jose Luis (Nashmerville), que ha penjat les seves fotos a la seva pàgina a Flickr. Jo me'n vaig anar, despistat de mi, sense fer una foto de la llista de guanyadors!)

01. CATALONIAN COWBOYS
02. THUNDERS
03. TWISTERS
04. NAHAMAN
05. D.SHADOWS
06. LIZARD ANGELS
07. ELS 4
08. WILD BUNCH GIRLS
09. JUST US
10. THE DALTON
11. TRES..3
12. FEELING LUCK
13. THE MOE'S
14. EGARA-66
15. HATS & BOOTS


Com va dir en Pep Cima al principi quan feia els agraïments (per cert, moltíssimes gràcies per haver citat a Countrycat entre tots), un servidor estava a primera fila amb la càmera, gravant tot el què passava sobre l'escenari. També vaig fer algunes fotografies als grups.

És per això que podeu veure algunes de les imatges del concurs a Countrycat Fotografies. Hi ha fotos de cada grup, de l'entrega de premis, de l'ambient...

I mica en mica aniré penjant els vídeos de les actuacions de cada grup al canal Countrycat de Youtube.

També he editat un vídeo d'uns 10 minuts que resumeix un tros de l'actuació de cada grup i de l'ambient que es va viure al Nashville.

A continuació us incrusto la llista de vídeos que estan penjats sobre el Concurs al canal de Countrycat.I ja sabeu que si voleu enviar qualsevol dels fulls dels balls participants, o bé fotografies o qualsevol altre material perquè el publiquem, només cal que ens el feu arribar al mail countrycat@gmail.com

Ah, i si algú de vosaltres veu alguna fotografia que li pugui interessar tenir-la amb més qualitat, només cal que m'ho faci saber al mail countrycat@gmail.com, que amb molt de gust i si em dóna la gana li enviaré (jejeje, és conya).

Felicitats a tots els participants i fins l'any vinent!


Si voleu aportar més informació del concurs (noms d'altres balls participants, fulls de ball, vídeos, anècdotes, avisar d'errades,...) ho podeu fer al mail countrycat@gmail.com