III Concurs Cor Country - 2011



Entitat: Cor Country
Municipi: Sant Andreu de Llavaneres, Catalunya
Data: 24 de Setembre de 2011

Crònica en vídeo elaborada per Countrycat de la tercera edició del concurs de coreografies "Cor Country", organitzat per l'Emili Muntaner a Sant Andreu de LLavaneres, el passat 24 de setembre de 2011.




Classificació:
· Primer (1) classificat: Truck a truck - Grup: Mix de Luxe
· Segon (2) classificat: Don't go down - Grup: Party For Two
· Tercer (3) classificat: Shop around - Grup: Fem & Knockers
· Quart (4) classificat: Somewhere - Grup: Sun Balley
· Cinquè (5) classificat: Hey Cristina - Grup: Forever Twisters
· Sisè (6) classificat: Cowgirl's duel - Grup: Kansas Girls
· Setè (7) classificat: Kansas boy's dance - Grup: KBD
· Vuitè (8) classificat: Cocodrilo rock - Multiladies
· Novè (9) classificat: Country mix - Grup: Doble M
· Desè (10) classificat: Joan's fast dance - Grup: Country per viure


Normativa del Concurs:

HORARI I LLOC
Es disputarà el dissabte 24 de setembre de 2011 en la sala polivalent del Casal de Llavaneres, a partir de les 20:00 hores.

Com cada any comptem amb la col.laboració de la Mercè Orriols, Pilar Pérez Solera i d’en Gabi Ibañez com a jutges, i del DJ Vander acompanyat de la Diana.

Després del Concurs seguirem amb la VI Trobada Country del Maresme, amb llista de balls del 40 principals. Aproximadament ballarem a partir de les 22:30 hores.


INSCRIPCIONS
S’ha d’enviar el full de ball i la música per correu electrònic a emdmail@gmail.com fent constar el nom de l’equip i el nom de les persones que el ballaran. S’ha de remetre abans del 20 de setembre de 2011.

El preu de la inscripció es de 7€ per participant. S’ha d’abonar abans del 20 de setembre, mitjançant abonament en el compte corrent número 2042-0050-36-3307012243, fent constar el nom del equip en el full d’ingrés o personalment als responsables de COR COUNTRY.

Competició de coreografies per equips
• No hi ha distinció per edats.
• La música pot ser de lliure elecció, d’estil country amb totes les seves influències (old country, new country, nashpop, celta, ...) i l’organització decidirà si accepta la música suggerida pel coreògraf o no.
• S’ha d’enviar el full de ball i la música per correu electrònic a emdmail@gmail.com fent constar el nom de l’equip i el nom de les persones que el ballaran. S’ha de remetre abans del 20 de setembre de 2010.
• Si la música de diferents equips coincideix, tindrà prioritat el que primer s’inscrigui i l’altre equip haurà de canviar la música.
• El ball NO ha de fer-se expressament per l’ocasió, pot ser un ball que ja s’hagi ensenyat, que ja es balli, que ja s’hagi presentat a un altre concurs, etc. Però es valorarà més si la coreografia es inèdita.
• És imprescindible que el coreògraf/a del ball estigui ballant a l’equip o que el coreògraf/a hagi donat el seu permís per escrit per que l’equip pugui ballar el ball a la competició.
• Es tindrà en compte l’entrada i la sortida a pista, així com la introducció del ball.
• Es tindrà en compte la vestimenta de l’equip.
• L’equip ha d’estar format per un mínim de dues persones i un màxim de 15.
• L’ordre d’actuació dels equips es farà per sorteig abans de començar la competició.
• En cas d'empat, es tindrà en compte el vestuari de l’equip.
• Tot imprevist serà resolt per l’organització.
• Cada participant només podrà formar part d’un sol equip.

Si voleu aportar més informació del concurs (noms dels balls participants, fulls de ball, vídeos, anècdotes, avisar d'errades,...) ho podeu fer al mail countrycat@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada